16 juni 2011

29 + 1 = .....

De laatste van de dertig squares is klaar! 'k Heb hem een beetje veranderd. De peace granny. Het vredesteken ken ik niet.. 'k Wou hem liever zo... Het is de square van 28 mei.


Ik heb ze nu alle dertig af en heb er weer heerlijk mee zitten spelen...
Dan weer zo leggen, dan weer zo. Straks kan het niet meer, wanneer ze aan elkaar gehaakt zijn.
'k Heb in ieder geval wel zin om er een kussen van te maken; maar een dekentje is misschien toch ook leuk, een kussen maken kan altijd nog of.. ja.. wat zal ik er mee gaan doen?

Hier wat fotootjes van mijn squares-neerleggerij......






                                                            Deze zielig met z'n tweetjes.....



                                                      En hier alle 30 squares bij elkaar....


Het was een leuk puzzel-karweitje, al die vierkanten!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtige patroontjes zijn er bij, ook zo leuk met het lieveheerbeestje. Ik heb nu 20 verschillende vierkantjes en het moet ook een dekentje worden dus nog even verzamelen.Ik ga nog even verder kijken op je blog, groetjes Roos.

Elizabeth zei

Wat mooi om te zien, al die squares...
Zelf ben ik altijd erg voor kleureenheid en daarom vind ik de composities van 4 squares mooier dan allemaal bij elkaar in een dekentje...
Het is idd heerlijk om zo te schuiven en te puzzelen; ik herken het helemaal!

Groetjes, Elizabeth

jumare zei

Ik vind het dekentje toch wat erg druk en rommelig met al die kleuren zo door elkaar. Ik zou eerder kiezen voor tinten die meer bij elkaar passen, of juist wel contrastreren maar vaker terugkomen (dus slechts enkele kleuren). Maar net ieder zijn smaak natuurlijk.

Lindevrouwsweb zei

Wat zijn je squares mooi geworden! Ik vind het geweldig al die kleuren door elkaar! Het wordt een prachtige deken! Helaas kan ik je niet helpen met die peace granny, die heb ik nog niet gemaakt en misschien maak ik hem helemaal niet, ik vind momenteel ook nog andere grannys , die ik leuker vind. Succes met het aan elkaar haken, dat is vaak nog de vervelendste klus. In ieder geval je bent er en dat is al een prestatie op zich! Fijn weekeind groetjes Joke