16 december 2014

Weer een paar fluor-sokken:)


Mijn dekentjes zijn klaar, maar nu kwam ik nog een bolletje mooie wol tegen met een halve gebreide sok.. Eerst die maar eens afmaken. Geen half werk laten liggen!! Maar... Zou ik het nog kunnen.. Sokken breien.. gelukkig heb ik een boekje, waarin ik wat heb opgeschreven en met behulp van het basispatroon van Betsy heb ik nu gelukkig een paar mooie fluorsokken erbij:)
(Eerder maakte ik de blauwe fluorsokken)

Van allebei deze mooie bollen wol, die ik kocht bij een gezellig winkeltje in Arnemuiden, heb ik dus een paar mooie sokken gebreid;)

5 opmerkingen:

Unknown zei

sokken breien!!!
ik kan niet begrijpen dat de jongere generatie (en daarmee bedoel ik mensen onder de 60) dat kan/wil/leuk vindt.
vreselijk vind ik het
ooit heeft mijn oma het mij geleerd, maar mijn schoonmoeder (87) kan ik niet anders uittekenen dan met een breiende sok.....
Waarschijnlijk dat mijn aversie ertegen daardoor is ontstaan....?
Maar flitsend vind ik ze wel hoor!
Groetjes,
Marian

felisa zei

Ha, leuk werkje he, sokken breien. Alleen willen de heren hier alleen grijze sokken, dat is dan weer een beetje saai. Wat een prachtige kleuren hebben je sokken, en het koffieboontje is een van mijn favoriete patroontjes!

Corrie zei

Wauw, die vallen op, jammer dat er buiten schoenen omheen moeten, anders was je gelijk goed te zien buiten. Knap hoor, sokken breien.

Tinneshobbyworld zei

Vind de sokken superformidastisch !!!
Al enkele pogingen achter de rug om sokken te breien, maar helaas ... en ik zou het zo erg graag willen kunnen :-( Misschien ooit ... ooit dat het eens gaat lukken :-)

Lieve groetjes, Tinne

Mariette zei

O geweldig! Ik moet het echt nog eens onder de knie krijgen om sokken te kunnen breien. Leuk blog trouwens, via via kwam ik hier en ik ga je volgen :-) Fijne dag!